Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Porod bez obav

Způsoby platby a dopravy:

od 11.4.2011 nově možnost platit on-line


bankovním převodem



 

 

Proč byste si měli vybrat právě nás?

  • vážíme si každého zákazníka
  • vysoká kvalita značkového zboží za rozumné ceny
  • ceny zboží jsou konkurenceschopné
  • zboží zasíláme prostřednictvím České pošty nebo balíkovou přepravní službou GLS - balík do druhého pracovního dne
  • reklamace řešíme ihned po nahlášení
  • pri platbě bankovním převodem můžete mít levnější poštovné
  • při objednávce nad 4.500,- Kč vč. DPH dostanete poštovné ZDARMA
  • můžete využít výhodného nákupu v sekci BAZAR / SECOND-HAND
  • veškeré dětské zboží je testované na obsah škodlivých látek a má platné atesty pro prodej v EU

Příjemné a pohodlné nakupování Vám přeje

Terulka

NOVINKY

arr3EETPodle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen... arr3VĚRNOSTNÍ PROGRAMVěrnostní program Registrovaní zákaznici získávají věrnostní slevy. Čím více u nás uskutečníte... arr3FACEBOOKStaňte se naším fanouškem na FACEBOOKU a můžete vyhrát zajímavé ceny nebo nakupovat zboží za akční... arr3SORTIMENT PODLE ZNAČEKVyhledávání zboží podle značek Kliknutím na název značky si zobrazíte veškeré zboží v eshopu... arr3SPOLUPRACUJEME - ODKAZYOdkazy a bannery spolupracujících webů:  ... arr3HODNOCENÍ OD ZÁKAZNÍKŮPřečtěte si hodnocení od našich...

KONTAKTY

Elektrovent s.r.o. / odd. e-shop
Přeštická 1097/2
102 00 Praha 10
tel: +420 602 894694
info@terulka.cz
Kontaktní osoba: Anna Zahradníčková
Číslo účtu: 2600171179/2010 IČO: 28879023

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
    • ………….. případně jmenujte další
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů